x

Guilty Pleasure Festival, 2nd day Gaasperpleasure, Stage hosted by Terug Naar Toen

00
 • 00

  Day

 • 00

  Hour

 • 00

  Minute

 • 00

  Second

Op 16 augustus wordt er in Amsterdam een nieuw 80’s, 90’s en 00’s festival georganiseerd in het Recreatiegebied Gaasperplas. Het eendaagse nostalgisch geladen Guilty Pleasure Festivalkomt met een reeks artiesten die bekend zijn van nostalgische nummers die je ongetwijfeld nog kent van zelf opgenomen cassettebandjes, de enige echte Top 40 of je schaamteloze solo sessies onder de douche.

Grootheden als 2 Unlimited, T-Spoon en 2 Brothers on the 4th Floor draaien de wasjes live met het altijd gezellige Trafassi en de prettig gestoorde Def Rhymz. Daarnaast geven Happy Hardcore-helden Flamman & Abraxas Ft. MC Remsy acte de présence en doen Gary Global met zijn all star 90’s NOW dj team en de jongens van Kris Kross Amsterdam er een nog schepje bovenop. Aangevuld door een groot aantal Amsterdamse Dj’s die de meest lekkere en foute ‘Guilty Pleasures’ aan elkaar draaien. Van de meest zwoele R&B en hiphop via 80’s door naar de echte Euroknallers. Van de Backstreetboys en Casanova door naar Will Smith en terug met de Party Animals, alles kan en alles mag. Deze combinatie in een ‘terug-naar-toen’ setting maakt Guilty Pleasure Festival een niet te missen tijdreis.

Niet alleen het brede muzikale programma uit de oude doos maakt het festival net even anders. Er wordt ook veel aandacht besteed aan de randprogrammering.
Tijdens het festival kom je helemaal in de sfeer van de oh zo kenmerkende afgelopen decennia. Bereid je voor op: de Guilty Karaoke Playbackshow, een Schuifeltent, het grote Nintendo toernooi, De Disney Dance-In bioscoop, Harry de Hengst, het Smartlappencafé en nog veel meer!

Als kers op de taart host de organisatie Terug Naar Toen één van de twee grote stages. Al meer dan zeven jaar zijn hun clubfeesten vaste prik voor een avond vol 80’s & 90’s gekkigheid. Feest gegarandeerd!

De Early bird tickets zijn inmiddels uitverkocht!
Reguliere tickets kosten € 29,50 en zijn hier te koop.

Adres

Valburgdreef 1001

1108 Amsterdam

0 thoughts on “Guilty Pleasure Festival, 2nd day Gaasperpleasure, Stage hosted by Terug Naar Toen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Downloadhttp://bigtheme.net/joomla Joomla Templates